top of page

Algemene voorwaarden.

1. Identiteit van de ondernemer.

Le-Ly Flowers

Registratieadres: Rubensstraat 48 2627 Schelle België

BTW: BE0781.586.903

Tel: 0495/66.76.04

email: info@lelyflowers.be

Telefonisch bereikbaar:  ma - za van 10u -16u / zo en feestdagen niet.

2. Het aanbod.

Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, bijbehorende prijzen, kosten en handelingen die dienen te worden verricht. Wij bieden boeketten, planten, decoratiematerialen, abonnementen en cadeaubonnen aan.  Onze cadeaubonnen kunnen zowel online als fysiek aangekocht en gebruikt worden en zijn 1 jaar geldig.

 We hanteren een vaasgarantie van vijf dagen. Is er binnen die vijf dagen echt iets mis vervangen wij het boeket.  Het boeket dat geleverd wordt kan afwijken van de afbeelding op de website. (i.v.m. beschikbaarheid, seizoen, variërende bloemenprijzen en het feit dat bloemen een natuurproduct betreft).

3. Levering en uitvoering.

Doordat wij met verse producten werken en rechtstreeks bij de kweker afnemen kan u bestellen van maandag tot vrijdagavond 18uur. De levering en/of afhaling kan vanaf vrijdag tussen 18u en 22u & zaterdagochtend van 8.30u tot 12u, tenzij anders afgesproken. De levering/ afhaling wordt na het afronden van de bestelling telefonisch of per mail geregeld met de consument. De afhaling/levering kan in bepaalde gevallen afwijken, vb. voor een speciale gelegenheid, of wanneer wij er even tussenuit gaan. 

De leverkosten zijn gratis in volgende gemeenten: 2627 Schelle, 2620 Hemiksem, 2845, Niel, 2850 Boom, 2630 Aartselaar. Voor alle andere gemeenten rekenen wij een leverkost van €10.00. Afhalen is uiteraard gratis.

4. Betaling.

*Online betalingen.

Online betalingen kunnen voltooid worden via credit card of PayPal of Bancontact. Alle online betalingen worden via een beveiligd betaalsysteem afgerond. 

Cash of payconic betalingen bij afhaling of levering is ook mogelijk.

*Voorschot bij offertes

Wanneer de consument de voorgestelde offerte goedkeurt vragen wij een voorschotbedrag van 30% van het totaalbedrag. Dit voorschot dient betaald te worden ten laatste 7 werkdagen voor de afgesproken leverdatum.

*Overschrijden van de factuurdatum.

Betaling dient te gebeuren binnen de gestelde betalingstermijn. Deze termijn staat steeds vermeld op de factuur. In geval van niet betaling op de vervaldag word een schuldvordering van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling verhoogd met 10%, met een minimum van twintig euro (20 EUR) en met een interest van 10% per maand, die aangerekend wordt vanaf de vervaldag. Onkosten die gemaakt worden ten gevolge van niet betaling worden tevens aangerekend.

5. Retourbeleid.

* Beschadigde of verkeerd geleverde producten.

Gezien de relatief korte houdbaarheid van sommige producten, wordt u geadviseerd om uw klachten binnen een dag vanaf bezorgdatum in te dienen Wij garanderen  vijf dagen versgarantie vanaf de bezorgdatum voor uw bloemen, planten of andere gerelateerde producten. Als de bezorgde bloemen/planten zijn beschadigd, dood zijn of binnen vijf dagen slap hangen, neem dan een foto van het product en neem contact met ons op. In overleg worden de producten zonder bijbetaling vervangen. Onze contactgegevens zijn te vinden op de pagina.

*Verkeerd product geleverd.

Als er een ander product is geleverd dan is besteld, neem dan contact met ons op.  In overleg wordt het bedrag (de originele bezorgkosten en het bedrag van het product) gerestitueerd of het bestelde product alsnog geleverd of afgehaald worden. Houd er rekening mee dat wij werken met seizoensproducten en dat sommige producten kunnen verschillen met wat u ziet op de foto. Dit omwille van de beschikbaarheid, seizoen, variërende bloemenprijzen,...

6. Klachten.

Bij klachten gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen. U vindt onze contactgegevens op de pagina.

bottom of page